Velkommen til Funksport As

Funksport er en bedrift med aktivitetshjelpemidler for personer med funksjonsnedsettelse.

Filosofien er gleder gjennom meningsfylt aktivitet, og riktig utstyr.

Funksport har idag signert avtale med Frontier. Karbon køller til kjelkehockeyspillere er nå tilgjengelig. Gode, holdbare køller med fabrikkfinish, med topp egenskaper. Kan søkes via nav.

For mere info kontakt på Mail: rep@funksport.no

Rå sykkel fra Oracing for den aktive bruker. Sykling i kneposisjon for enorm kraftutvikling.

Vekt, girsystem, stivhet i ramme, sittestilling gir denne sykkelen fantastiske egenskaper for riktig bruker.Lipo Smart Para er løsningen for deg som ønsker å være aktiv og mobil i din manuelle rullestol. Sykkelfronten festes enkelt direkte i ramma og av/påkoblingen er gjort på kort tid. Den geniale innfestingen gjør at svinghjulene løftes opp fra bakken slik at fremkommeligheten blir bedre og mer behagelig. Produktet har hjelpemotor, hvor du trinnløst kan justere grad av hjelp. I tillegg har produktet starthjelpfunksjon som vil gi deg 6 kmh oppstartshjelp ved behov. Finnes i både voksen og ungdomsmodell, kan også tilpasses barn.


Ønsker du å prøve denne eller noe av det andre vi ta gjerne kontakt med oss.

Eloflex er en sammenleggbar elektrisk rullestol med ekstremt lav vekt som gjør produktet enkelt å ta med seg i bilen eller på reise. Med denne kan du enkelt ta deg rundt i parken, byen, på en kafe eller i butikken. Rullestolen er smal slik at man enkelt kan komme seg inn igjennom døråpninger. Eloflex leveres med lithuimbatteri og har en rekkevidde på 30 km på hver ladding. Det finnes 2 ulike størrelser og totalt 4 modeller. Ta kontakt med leverandører for en hyggelig prat rundt hvilken modell og størrelse som vil passe deg.


NYHETER

NAT -FAT fra Oracing gir deg nye muligheter som armsykkelist. Nå kan du sykle i terreng som tidligere var umulig. De brede og kraftige dekkene gjør framkommelighet ekstrem. Sykkelen bygges på mål slik at den tilpasses hver enkelt best mulig. Finnes både med og uten hjelpemotor.


Zoom

Et elektrisk 4WD hjelpemiddel for terreng. Den høye bakkeklaringen og kraften i de 4 motorene gjør at Zoom er din mulighet til å oppleve spennende og utfordrende kjøring i ulendt terreng.

Zoom tilbys i to modeller:

Zoom 10 (max9,9 km/t)

Zoom Aktiv (max. 20 km/t)

Kontakt oss her

Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig

Funksport As sin daglig leder Rolf Einar Pedersen har selv en funksjons nedesettelse og kjenner godt til en hverdag med hjelpemidler. Etter en trafikkulykke i 1986, ble det nødvendig å amputere det venstre beinet.

Etter mye aktivitet og trening med hjelpemidler, har han klart bygge seg opp til et aktivet liv. Han har representert Norge i 6 Paralympics.

Det å hjelpe barn, unge og voksne ut i aktivitet er det morsomste og mest givende i denne jobben. Det å ta vare på kropp og sjel gjennom bevegelse er viktig for oss alle.

Det å være bruker selv, har gjort Funksport til et solid firma med god kompetanse, og med stor glød på å hjelpe brukere til å investere i egen helse og liv.

FUNKSPORT AS

Funksport As eies av Rolf Einar Pedersen.

Våre samarbeidspartnere er Handinor As, Hjelpemiddeleksperten As og Sitski Norway As.

Phone: +47 452 36 397

Address: Hestemyrveien 2a, 3050 Mjøndalen

eMail: rep@funksport.no

organisasjonsnr: 998924146

Funksport AS


Forhandler hjelpemidler for 

Sitski norway as

hjelpemiddeleksperten as